Tallin esittely

LauKan ratsutilaa pitää ratsastuksenopettaja Karoliina Laurila. Tilalla on useita tallirakennuksia, joista alatalli on lähinnä yksityishevosten käytössä ja ylätalli tuntihevosten majapaikka. Näiden kahden tallin lisäksi pihapiirissä on ponipihatto sekä siirtotalli. Leiriläisiä varten on leirimökki sekä vanha talo, ja hevosille on hyvät tarhatilat sekä laidunmaata. Tallilla on myös hyväkuntoinen maneesi, jonka ansiosta syyssateet eivät haittaa tuntien pyörimistä - vaihtoehtona on ratsastaa isolla ulkokentällä, ja lisäksi maneesin vieressä on pieni ulkokenttä.

Kuva Janita Leinonen
Ratsastustunteja pidetään maanantaista torstaihin sekä lauantaisin, ja kesäisin on leirejä. Tuntitiedustelut suoraan Karolta, puh. 050-554 8359 (laurilakaroliina@hotmail.com)
LauKan ratsutila on SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu.

Kuva Janita Leinonen
Ajo-ohjeet:


Savitaipaleelta: Aja Tuohikotintietä n. 10 km, käänny vasemmalle Susivuorentielle. Jatka Susivuorentietä Niontien yli ylämäkeen, käänny mäen alta vasemmalle, vihreä postilaatikko nro 128 ja olet perillä.

Taavetista: Aja Taavetintietä Savitaipaleelle päin n. 18 km, käänny vasemmalle Lantantielle(Lantta). Jatka Lantantietä niin pitkään kunnes saavut Tuohikotintielle, käänny oikealle. Tuohikotintietä 1,5 km, käänny oikealle Niontielle(Kylliälä). Hiekkatietä n. 1 km, käänny oikealle Susivuorentielle. Mäki ylös ja mäen alta vasemmalle, vihreä postilaatikko nro 128 ja olet perillä.